• CADAVERES on Facbook
  • CADAVERES on MySpace

Következ? koncert

Napló

65. fejezet (Terence Hill avagy üzenet Sukiról)

Sziasztok !

Gondoltam fabrikálok ide egy kis év végi szentimentális visszatekintést, mert a Balika alkotói válságban van...sajnos, mert régen nevethettünk már fantasztikus ,szupercsodálatos alkoholmámortól átitatódott sorain.
Maradjunk annál, hogy visszatekintek 2007-re: egy újabb év zárult le zenekarunk rövidke, de annál izgalmasabb életében. Jó alaposan megturnéztattuk a Soul Of A New Breed lemezünket a magyar klubbokban, továbbá Erdélyben ,Németországban, Szerbiában, Szlovákiában és megvolt az ausztriai lemezbemutatónk is Bécsben ! Megjelent számos kritika , írás a lemezr?l Nyugat–Európában teljesen pozitív visszhangokkal, aminek nagyon örültünk is, úgy néz ki arrafelé nagyon nyitottak a zekekarra, aminek meg nem annyira viszont, hogy az írott sajtót leszámítva a webes média nem igazán vett tudomást a zenekarról - jó Magyar szokás szerint - pedig lenne mir?l mesélnünk!
Természetesen a fórumozók egy része azért lépten-nyomon emlékeztet minket arról, hogy vagyunk...de minek???!!!!:)
Sajnálom ,és azt meg végképp nem értem, hogy miért fajul személyeskedéssé egy-két mindenben otthonlév?, jól értesült igazságosztó véleménye mindegy...
Tisztelet a kivételeknek, akiknek tényleg fontos az, hogy Mi megpróbálunk ?szintén közvetíteni valamit: egy ösztönös érzést, amit leginkább egy-egy bulinkon tapasztalhat meg minden vétlen arra járó nyitott Rock-lelkecske! :-)
Nekik is köszi és köszönet azoknak, akik megvásárolták a Soul Of…-ot átléptetve az 1000 darabos eladás fölé, ami a mostani viszonyok között azt hiszem csodás! Tényleg köszi!
Ne feledkezzünk meg a téli kiadványunkról sem - a Lost Souls-ról, ami egy kis lemezke ugye, de mégis 11 nótás, rajta egy kedvcsinálóval az új lemezr?l, amire azért már gyülögetnek a nóták szépen sorban és ha minden rendben m?ködik ?sszel stúdiózunk is!
Tavasszal itthon kevésbé fogunk mozgolódni, ami tuti az a februári hajós buli, ezen kívül nem fogunk nyárig találkozni, mert készülünk egy komolyabb európai koncertkörútra!
Reméljük összejön minden a tervek szerint és akkor nevetünk Veletek együtt!:-)
Végül, de nem utolsó sorban köszönettel tartozom ZENÉSZTÁRSAIMNAK ezért az évért is és ha ?K csak feleannyira érezték jól magukat velem, mint én Velük, akkor már nagyon boldog vagyok !

BÚÉK Nektek - éljen 2008 !

Pít

Körmi
vissza

CadaPlayer

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player

 

Hírlevél