• CADAVERES on Facbook
  • CADAVERES on MySpace

Következő koncert

Napló

78. fejezet -Ill Nino turné pt 1.

Ill Nino tour 2011.

Minden valamire való, nagy álmokat dédelgető zenekar életében a turnézás – értsd: koncertek
sűrűn egymásutánjában - a legnagyobb kihívás, vágy…vagy nevezzük, aminek szeretnétek. Főleg, ha egy jó kis külföldi zenekar társaságában történik mindez, aki történetesen még kedvenc és inspiráló tényező is többünk életében.
Történetesen, történetünkben az ILL NINO zenekar pont ilyen. Ismeretségünk több évre és néhány közös bulira vagy inkább előzenekarosdira nyúlik vissza, ahol ígéretet kaptunk egy ha-ra és egy talán-ra…és mi történik? Higgyünk a csodákban! Irány Európa….egy kicsit.
Persze hőseink meghívása több bulira szólt,de ennek sok akadálya volt térben és időben egyaránt, csakúgy, mint a pénztárcánkban illetve, annak tartalmának a hiánya, mert ez egy önköltséges
kirándulás volt saját kis busszal, sofőrrel, néha szállással és persze sok-sok tankolással.
Élmények, vidám percek és persze kockás seggek, kényelmetlenség várt ránk, de nagy-nagy örömmel
vágtunk neki a kilométereknek .Két buli várt ránk és oda vissza 2600km, márciusban nem egész 3 nap alatt.

Márc. 23. Szerda , úti cél: Hollandia – Eindhoven

Kedden éjjel indultunk, hogy ne legyen semmi krakkk pont az elején szerettünk volna jól bemutatkozni, időben odaérni stb.. Jól belenyúltunk az elején, de faltuk a kilométereket és kora délután már ott álltunk az Ill Nino turnébusz árnyékában az Effenaar Klub bejárata előtt. Napsütés, hideg sör az öltözőben. Hawai ing, naphemü. A klub valójában egy komplexum, egy pop-rock koncert terem 3 szinten. Ez volt talán az egész koncert sorozat legkomolyabb helyén a legnagyobb nézőszámú buli 600 fizetővel. A kis Cada fél 8-kor már melegítette a nagyérdeműt. Meglepő volt, hogy az emberek nagy része már simán a helyen volt sörrel a kézben kíváncsiskodtak a merch pultoknál és persze költötték a jó kis eurójukat is bőszen!:)
Buli után bulizás a latin metálra aztán öltöző rokk - házibuli az öltözőnkben - ki tudja kik ezek az emberekkel??!! Éjjel természetesen kiderült, hogy az ígéretekkel ellentétben mégsem maradhatunk a helyen aludni, maradt a buszunk … : ( Gyorsan töltöttünk még, hogy elviselhetőbb legyen a buszos
hálószoba nyolcunknak. Még egy kis utca party az előbandákkal és az Ill Nino-sokkal aztán: snitt.
Álomban a hálónkban.

Márc. 24. Csütörtök
Ébredés totál zsibbadtan egy kisbusz hátsó ülésén ülve reggel 9-kor. Remek. Indulás Németországba,
Folytatva a privát armageddonunkat.
Cél : Köln 160 km, sima ügy. Essigfabrik. Egy közepes klub, komoly hang, fény, teltház 400 emberrel. Végre nem mi kezdünk, jól szólunk, de az előző este nyomait magunkon viseltük sajnos. Nem volt az év Cada bulija, de helyt álltunk! Merch pörgött a 2 napra betervezett összes CD-t eladtuk ( kb. 60 db-ot 2 nap alatt…!:-)) A végén 3 euróért szórtuk a Bloodiest EP-t…vicces volt!:-)
Tombolás a Nino-ra, pakolás, sóhaj, búcsú és indulás haza: 1100 km autópálya. Hazaérkezés péntek
Délben , mégis mosolygós fejeket láttam magam körül, annak ellenére, hogy hétfőn este aludtunk ágyban legutóbb. Egy hét pihi egy gyors Pécs és Veszprém, aztán irány a sógik földje! Bécs.


Körmi
vissza

CadaPlayer

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player

 

Hírlevél