• CADAVERES on Facbook
  • CADAVERES on MySpace

Következő koncert

Napló

73.fejezet - Tour 2010: Svájc, Zizers - Németország, Bad Urach ( Az a kibaszott vodkanarancs)

Szlovénia és a felejthetetlen romániai hétvége után, amit a fantasztikus WMD-vel tölthettünk Svájc és Németország felé vettük az útirányt.
Ezúttal egyedül,adtunk egy kis pihenőt a MatMetálosoknak,had gyakoroljanak még :-) ...no,de ne rohanjunk így előre: voltak még itt komolynak mondható történések.
Ugye a Cadaveres működtetése nem a világ legegyszerűbb feladata. Már egy próba vagy akár egy koncertre valóelindulás is egy komolyabb hadműveleti tervet igényel: ki honnan-hová,mikor stb...Persze a zenekar néhány tagjának a legfontosabb terv és tényező egy dimenzióba és időben történő pontosítása a SÖR milyenség/mennyiség körüli interferencián belül mozog....de ez most egy más történet. :-) (...vagy lehet ez tényleg a rokkkk?)
A késő esti indulás mellett döntöttünk, így nem kell kapkodni, nem kell a dugóktól és az eltévedés folyamatosan fölöttünk köröző szellemétől tartanunk. Továbbá éjjel mindenki alszik - elvileg. Egy idő után,de erről majd később, illetve nincs meleg sem . Mert a május
meglepően forróra sikeredett idén – szerencsére - ezzel is támogatva lelkesedésünket,ami egy 1000 km-es út előtt fontos lehet!
Kálmi pontosan érkezett este 9-re Szekszárdról , bepakolás G-vel ( alias Patkó fedőnevű titkos ügynökkel,technikusunkal ) és Sinyával ( aki ugye élő szövet egy fém vázon: napi 2 órás alvással....és max. egy konzervvel működik ). Irány a főváros - Nyugati - ide jött Zolcsi ( Bölcsi Kapitány - aki mindig fáradtan érkezik a gyűlöletes munkahelyéről,ahol sokat kell beszélnie ),Joci ( aki mindig vigyorog és jó volna neki egy dobverő szponzor ) és Balika ( akinek legjobb barátja a sör és a töményet nem bírja )
De mi is történt ezen a szent napon? Ennek a szent napnak a még szentebb délutánján? Balika úgy gondolta,hogy Ő akkor is megpróbálja bebizonyítani, hogy erősebb és legyőzhetetlenebb bármilyen töménnyel szemben! Remek. Ezt kb. fél évente megpróbálja, ez talán valami erőpróba féle nála?!
A mai menü egy kis vodkanarancs volt , hogy indulásig gyorsabban pörögjön az idő a haverokkal....lett is baj .Már a megérkezéskor látszódott,hogy itt valami nem szokványos,nem hétköznapi. A problémák csak ezután kezdődtek:
Tatabányáig(47km) már harmadszorra álltunk meg hányni Balival,aki még egy sztriptíz-showal is szórakoztatta az éppen aktuális benzinkút dolgozóit. Fasza. Végül is haragudni nem lehetett Rá,hisz Ő a megalapítója,kiagyalója a mome.hu -nak...ami ugye a Molett Melegek társasági és közösségi oldala, menedéket nyújtva a hasonló beállítottságú és hasonlóan gondolkozó embertársainak. Mondanom sem kell,hogy az úton megszületett Kálmi nagy ötlete és létrehozta a kome.hu-t- ami a kopasz.....-bla-blab tudjátok. Így ment ez még pár órát,aztán alvás reggelig. Szerencsére. A csapat nagy része már Lichtensteiben ébred, ami csuda egy hely, mesekönyv illusztrációnak is beillő városállam.
Aztán hopp, már Svájcban is vagyunk: kicsiny falúk,lila Milka tehenek és mindenhol hihetetlen tisztaság , rend. Zizers is egy ilyen patent kis hely volt . A klub már nem volt olyan picike (ezen meg is lepődtünk,hiszen ma este mi voltunk a főbanda).
Bizakodjunk. Profi nagy cucc,fény ,hang, hideg,meleg kaja,sör,gyümölcs. Frankó kezdés....pár előzenekar ,de a tömeg csak nem érkezett.
Sajnos. Nem lett volna rossz ha a 6o-7o ember nem egy 4oo fős placc közepén álldogál...hm. Mindegy. Jó volt egy olyan színpadon állni,ahol előttünk a Canibal Corpse a Vader vagy a Pro-Pain nyomta a keményrokkkkkot!
Az okokat...igen, az okokat pedig ilyenkor mindenki keresi,magyarázza,fejti. Szerencsére nekünk is volt egy mentő övünk: mondjuk mi annyira nem kerestük az öveket, inkább az est szervezője.....hiszen az Ő pénztárcája bánta a bált.
Történt ugyanis , hogy pont e hét ,e napján és estéjén, egy óriási minden kocsma nyitva éjjel ,sok-sok élő zenével hepaj volt azon szomszédos falucskában, ahol történetesen a szállásunk volt. Így személyesen is tanúi lehettünk eme jeles eseménynek.
Ja, én is inkább ott pörögtem volna azt hiszem,bocs : 2ooo fiatal az utcán,zene,tánc,csajok.....hm.
Azért egy kicsit mi is kivettük a részünket az este hátralépő részéből: jött egy kis otthoni whisky és némi kóla- szirup koktél. Másnap, másnap. 3ookm Dél-Németország , Bad Urach. Rock fesztivál és a Cadaveres az egyik headliner!!!!!!! VOW-VOW
Nagy hely,ami ma szerencsére szépen megtelt, köszönhetően a helyi erőknek.:-) Vacsira hot-dog,városnézés,baromkodás,elnöki külön vonal kiépítése a tournébuszban, ahonnan Balika gyorsan fel is hívta Orbánt,Gyurcsányt,a többit el lehet képzelni.
5oo ember zúzott velünk a tourné egyik legemlékezetesebb buliját produkálva. Óriási mörcs-vidám fejek, és egy laza 9ookm-es hazaút. Vasárnap hajnalban kipakolás. Kálmi Szekszárd,Többiek Budapestre ....jó volt,na.

Kölni


Kölni
vissza

CadaPlayer

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player

 

Hírlevél