• CADAVERES on Facbook
  • CADAVERES on MySpace

Következő koncert

Napló

72. fejezet - Tour 2010: Erdély ( Hargita megye faszozós lodrdjai)

Először is köszöntök mindenkit itt a napló hasábjain! Mivel én még viszonylag új igazolás vagyok a pályán a naplóírásbeli debütálásomnak Ti is szemtanúi lehettek :)
A mai témánk pedig: A mi kis romániai körutunk

Április 16-án kora délután indultunk útnak Aradra a WMD-s arcokkal, ahonnan tavaly iszonyatos lerészegedést követően távoztunk. Mondanom sem kell, hogy Balika ( a későbbiekben csak ” a molett” :) ) szokásához híven 3-4 sörrel a táskájában érkezett meg és ebben a szokásában Kálmán, a bőrhajú, orosz felmenőkkel rendelkező tázsvére is osztozott. Halkan megjegyzem: ezek a sörök az első benzinkútig szoktak kitartani... Szerencsére semmi gond nem volt a határnál így olyan 3 óra út után meg is érkeztünk a megaparti helyszínére, ami tényleg az a hely volt, ahol tavaly a Guerillas tagjai rommá itattak minket! Kicsi sikátorban kell elképzelni a helyet, ahova lefelé vezető lépcsőn lehet lejutni. Hangulatos kis klub, jól körbejárható, viszont árnyékszékek szempontjából hibázik... Erről majd később... :) Kis motyóink kipakolása után a WMD lenyomta a buliját mialatt a molett meg a bőrhajú Kálmi gyűrték lefelé a helyi sörkülönlegesséketet illetve láncdohányoztak. Én ez idő alatt beszereztem magamnak egy rózsaszín I LOVE WMD kitűzőt (heheheeee) és a WMD tangával is szemeztem, amit csak akkor kaptam volna meg ingyen, ha a Cada koncerten kizárólag azt viselem. Nem tudom, miért, de ezt inkább kihagytam :S
Gyors beállás után mi is odacsaptunk. A maroknyi, viszont annál lelkesebb helyi közönség átvette a fílinget hamar, így azt mondhatjuk, hogy egész jó buli volt! Még egy jó ideig a klubban maradtunk hogy a szomjasabbak kiéljék magukat meg dohányozzanak mire az én gyomrom úgy gondolta, hogy most neki mennie köll... Rövid tájékozódás és gyors helyzetfelismerés után az ülőke nélküli, mindenféle testnedvvel átitatott csészére esett a választásom, melyről ülve kb a klub közepéig kiláttam, mivel az ajtó nem volt zárható :D Persze előtt azé’ letörölgettem nem csak ám úgy rájatelepedtem de gondolhatjátok a helyzetet :) Főleg amikor néha összenéztem közben a felszolgálójányokkal!! Nna mindegy. Éjjeli menedékünk a klubtulaj házának egyik lakrésze volt, ahol tudtunk fürdeni (alig vártam) kaját melengetni és aludni. A molették persze az ivás-dohányzás-hőgörbés kombót választották, amihez egy darabig Joci (dobosunk ugye) és én is csatlakoztam. Ezután még kis kaja, fekvés és alvás.

Másnapi uticélunk Székelyudvarhely volt. Ez, hogy egészen pontos legyek, kurvára messze volt Aradtól! Nem kevés kocsikázás (közben megemlésedés és buszban/buszból ordibálás) volt az út során. Minden hosszabb út alatt meg szoktunk állni konzervet melegíteni, tudjátok, olyan piknikes jelleggel. Ezt most is így terveztük és az volt a cél, hogy valami zöld terület meg patak is legyen már, hogy gyönyörködhessünk. Nagyjából 2 óra széphelykeresgélés után már annyira idegbeteg volt mindenki, hogy mi a picsáért nem állunk már meg, hogy a fent leírt tervből egy vonatállomás lett a mellette elterülő 4 négyzetméternyi füves területtel... Ezt a fotókon is láthatjátok ;-) Kaja után még Hargita-megye táblájánál ittunk egy welkám rövidet meg fotózkodtunk a WácsMájDájingékkal. Székelyudvarhelyre megérkezés előtt az elmés Kádáveresz legénység, élén a molettel, kitalálta a felülmúlhatatlan faszozás játékot, ami annyit takar, hogy ha úgy dörgölöd hozzá a pöcsöd valakihez, hogy az nem veszi észre, kapsz öt pontot... Jó,mi...? Már a buszban annyira felhúztuk magunkat, hogy ki kit hogyan fog megfaszozni, hogy amikor kiszálltunk, senki sem mert odamenni a busz hátuljához pakolni, mert félt, hogy agyon faszozza a másik :D A buliról címszavakban annyit, hogy jó sok ember volt, meg sör+pálesz, mi kezdtünk a WMD előtt és a színpadi faszozás (koncertek közben!) olyan jól ment, hogy már nem bírtuk számolni a pontokat!
Ennél többre nem nagyon emlékszem, még annyi dereng, hogy mindenki (WMD-től kezdve az utolsó helyi arcig) pörgette a haját a rockdiszkóban és később egy hotelbe kerültünk valahogy pihenni. Meg ugye állandó faszozás ment, mindenki, akit ért :) Éjjel még randalíroztunk a hotelben meg főztünk Kálmi-féle konzerv spagettit, megfejtettük a világ néhány megoldhatatlan rejtélyét (sajna a megfejtést másnapra elfelejtettük...) és kikérdeztük WMD Gábort az életéről.

Másnap reggel arra keltünk (egy szobában Kölni-Kálmi-Molett-és-én), hogy a sofőrünk, Sinya és a technikusunk, alias ”Gyereksegg Dzsí”, kamerával a kezében sunnyognak befelé megfaszozni minket! Hát kell e ennél szebb ébredés?! Sosem látott romantikával ugrándoztak rajtunk a vén kéjencek :D
Utolsó célunk Kolozsvár volt, ahova nagyjából délután ötre megérkeztünk. A hely inkább elment volna egy étteremnek, mert olyan Sir Lancelot hangulatot árasztott, mint a picsa!
Mindenesetre az L-alakú alagsori építményben volt egy koncertterem is, ahol a vasárnap ellenére emberek is megjelentek!
WMD után mi zártuk a bulit, ahol megjelentek a Guerillas tagjai is és az utolsó két számra akkora őrület támadt a helyszínen, hogy még mi magunk is meglepődtünk!
Előkerült néhány wc-papír tekercs, ami a színpadon keresztbe repkedett oda-vissza, illetve a molett eltaknyolt az egyik szám alatt meg kapott egy ”gay & proud” cetlit a kis hátára és a koncert uccsó számánál már fél Kolozsvár a színpadon volt mellettünk :D

A három koncertet lenyomtuk, indultunk haza és én gyakorlatilag a buszból kiszállva mentem dolgozni koszosan, büdösen egy baszottnagy utazótáskával :)
Hihetetlen emlékekkel és izomlázas hasfallal ( persze, hogy a sok röhögéstől ;-) ) tértünk haza Romániából!

u.i.: Csókoltatjuk a WMD legénységét, illetve a külföldi, és persze az itthoni olvasóinkat is!

u.u.i.: Bocs, hogy hosszú lett ez a rész, még ámáteur vagyok az írásban :)


Bölcsi
vissza

CadaPlayer

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player

 

Hírlevél