• CADAVERES on Facbook
  • CADAVERES on MySpace

Következő koncert

Napló

64. fejezet (Róka és kacagás)

A mi fölséges magasságos Úrunk aki fölöttünk lakozik a mennyekben lehetővé tette hogy mink azaz Ádi, Gergi, Pepi, Laci, Máré és jómagam az Ő kegyelméből századszorra(!!!) is színpadra léphessünk szivünknek oly nedves fesztviálon mint a Hegyalja fesztivál. Ecséém!
Ott kezdeném, hogy a redva időjárásból kilépve egyből egy sivatagi klíma kellős közepettevághattunk neki ama hosszú útnak ami minket elvezet tokajba.
Természetesen mostmár hagyománnyá vált hogy Tortugery a fő verőember is velünk tartott (ennyire ember nem unatkozhat hogy eljön velünk, hehe).
Miután reggel izom másnaposan felébredtem Budakalászon átverekedtem magam HÉv-vel pösten, lehúztam Fehérvárra, ahol már El Körmi izagottan várt, jógyors hatékony bepakolás után vissza Budapest, felvettük a többit beszállás a marhavagonba és usgyi! Végig csapattunk a fél országon természetesn minden folyadék vásárlása nélkül indultam neki és simerve az állapotom az imént leirtakból, képzelheted hogy néztem ki.
"Körmi áljunk már meg egy kútnál oké?" "Persze Balika de mostmár fél óra és ott vagyunk!" Eltelik másfél óra még mindig a világ végén vagyunk!
Node kárpótolt hogy komppal keltünk át a Tiszán, úgy ült a banda a komp szélén mint egy ovis csoport:)A folyadék probléma is megoldodott némi védőital segitségével (sör), és már ott is voltunk je!A bejáratnál személy felmutatása ellenében kaptuk meg a sztédzspesszeket. A Kovács házaspár volt a legkeményebb: Zita odaáll...bemondja a nevet, Őőő Hentes Béla, a karszalag-díler csaj ránéz végigméri...okés tessék!Beszarás , legközelebb úgy kérem ki magamnak hogy Fa Szandra vagyok:)
És innetől kezdetét vette a fesztivál! Mondanom sem kell az összes rosszarcú ott volt akivel valaha összehozott a sors minket! Ez persze elég okot adva hogy még buli előtt megigyam a világ összes sörét(mindenkivel egyet). Volt a boltunknál nagy össznépi gyülekezés, mindenki mindenkivel, a WMD is befutott rögtön mellénk pakolták a cuccost, átvettem egy kicsit a marketinget tőlük
(hozzá kell tennem egy csomó pólójukat eladtam aminek az lesz az ára hogy legközelebb elveszem Imi basszusgitárját fizetésül. Szívás)
Aztán csak eljött a várva várt pillanat! Színpadon Terence Hill, Dr Genya, Dagidög, A sárga perverz alak a SinCityből, Csimpifon és Feketeszakáll Kapitány azaz a Kandaveresz!Haver!
Dejó sokan eljöttetek, ez pedig nagyon kedves a mi szívünknek!Komolyan mondom meglepődtem!
Persze ez a zsúr sem maradhatott el gebasz nélkül, megcsúsztam egy kábelen és majdnem teli pofával vettem le a padlót, még jó hogy a Francia légióban, megtanultam hamar összeszedni magam.
Ezen kivül az új szám (Unholy Spirit) is játékos volt a közönségnél ahogy észrevettem. Hibátlan.KösziKöszi!
Persze megint elérkeztünk az oly klasszikus témához itt a napló berkein belül, a koncert utáni megőrüléshez.
Na kérem alássan, itt mindenki rátett rendesen:) Körmi régi cimboráját hozta magával Jack-et, Ádi szarvast hozott, nekem meg Gergőnek (a zenekar legparasztjaibbnak)a sör volt a menő.
Kis időbe sem telt bele mindenkinek 4 felé állt a szeme, és én akkor futottam össze Fazival, és ha én Fazival összefutok föleg 5 sör után akkor abból boroskóla lesz.
Stilusosan tokajban koccintós asztali bor volt az alapja, ismétlem koccintós.Éljen. Ezt a pronyózást nem értem, de bele sem akarok menniennek a dolognak a feszegetésbe mert én is ugyanúgy megittam a kannás fehéret meg vöröset is, de ugye tudjuk a legnagyobb isten áldása a tokaji bor, és ha a magamfajta ember megiszik belőle 3-4 pogárral akor az jó, és azzal dicsekszek otthon hogy oridzsi tokajit nyomtam tokajban a fesztiválon, hála a magasságos megváltónak aki megteremtett engem is a saját képmására. Na de mindegy ugyis kár belém, de erről később.
A lényeg hogy éjjel elfogyott a kóla a sátorban...no comment, fehérbor almalével. Adjad!
Megnéztük a Remorse bankettjét még, utána hót érszegen tipli haza. Bennem elkezdett dolgozni
összevissza ivott sok retek, aminek a tünete az volt, hogy meditálok a középső sorban a buszban patakokban folyik az izzadtság a fejemről, mindenki kérdezi hogy vagyok, végül Laci megáll, én meg sprintben vágtattam a benzinkút mögé...virágot szedni.

Utána pestig ájulás, majd az a fantasztikus ötletem támad hogy a Délinél kiszállok és hazajövök vonattal.Nem is én lennék ha nem késtem volna le éppen a vonatot, így plusz még egy óra várás a peronon, a vonaton koncentrálás el ne aludjak (nehogymár Győrbe keljek hajnalban mint tavaly is). Ötpercenként mentem ki a budira arcot mosni.Végül leszállás, sajtosrúdzabálás, tesóm kutyájának tutujgatása , anyu felébresztése mert természetesen megint a konyhában elejtettem a a müanyag tálcát, Pantera dvd és ájulás. Soha rosszabat!

Csókolom

BalázS
vissza

CadaPlayer

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player

 

Hírlevél