• CADAVERES on Facbook
  • CADAVERES on MySpace

Következő koncert

Napló

61. Fejezet - The Soul Of A New BeerNo pattintok ide egy naplót még, mielőtt megint belusutulok a sok bájgli zabálástól okéj? Ha nem okéj akkor is írok úgyhogy tökmindegy.
Ott tartottam hogy Gödöllő! Nyú dzsenerésőn túr második rész! Nem sok mindenre emlékszem olyan régen volt már:) A forgatókönyv ugyanaz: kiszáll, bepakol , bénázik, iszik, vigyorog, iszik, iszik, pofázik. Nagyjából ennyi:) Roadékkal már jó régen találkoztunk, asszem még Miskolcon, de ott is épphogy megúszták a srácok hogy ne zúzzuk le őket, eléggé paprikás volt a hangulat a végére:) Most csak az mentette meg őket , hogy ismerték Németh Lehel legnagyobb slágerét. Meg ne kérdezd ki az a csávó… lövésem sincs. Gergelyke énekelte a buszban és totál ki volt akadva hogy senki sem ismeri ezt a nótát. A trafóban egyenként meg oda a szentem az emberekhez, hogy ?”Figyi ne haragudj…őőő…ismered Németh Lehelt?” Most komolyan normális? Természetesen a Road nevezetű együttes minden tagja tisztában volt vele ki az a csávó… sőt még közös danolászásba is belemerültek. Az egy dolog hogy Gergő ezt szereti, ezt még amikor kihoztuk az elemgyógyintézetből mondták is az ápolók, hogy rátör a roham de Road honnan vágja?!? Eléggé szennyes múltjuk lehet a csávóknak…de be is fejezem kicsiny oknyomozó riportomat. (komolyan mondom muter tett valamit ebbe a bájgliba…)
A buli nem volt rossz, de többen voltak akik nem jöttek el mint akik eljöttek…mindegy faszaság, nyomtuk a hevimetált, ugrabugráltunk, László annyira nem, mert a hősies erősítőbepakolási csatánál sajnos rosszul lépett a lépcsőn és kicsinálta nagylábujját. Ezt a csávót is mindig éri valami blama. Egyszer megvágja a 380, aztán majdnem kivégzi magát egy fésűvel, elüti egy cápa, lefejel egy műholdat… Áj dont ándörsztend disz kréjzi gáj:)
No visszapakol, iszik, támolyog, elköszön, elájul a buszban.
Gergőnél aludtunk én kb. tizenegyig aztán megébredtem, Gergely meg a világlustája aludt volna még 4 napot. Egyszer elmesélte a koncertek utáni átlag vasárnapját. Egész nap döglik, meg sem moccan és alszik. Ehhez képest én hétkor kelek (tökmindegy mikor fekszem le) a háromnegyedes busszal haza tatbányára, ott kaja, onnan meg tűzés Veszprémbe. Gergőt kajakra ki kellett rángatni az ágyból. Teljesen meg volt sértődve, mondtam is neki, ha egyetlen pici oda nem illő rezzenés van az életében totál ki tud fakadni:) Minden jó ha a vége jó, romra zabáltuk magunkat, de mint az állatok, oszt indultunk is Kakasvárra (ez egy külön történet). Akkora köd volt hogy nem láttunk előrébb két azaz 2 darab csíknál. Körmi meg bazzeg halál nyugodt, be vagyok szarva mindenhol vas, meg rókák meg kanyarok ez a csávó meg kedélyesen telefonálgat miközben nyolcvannal dönget:” Te szia sietünk, van egy kis köd, de nem vész, mi a helyzet?” Itt is van nagy baj fejben …
Mindegy leértünk faszán, elfoglaltuk állásainkat, és Nikike, Carmenka és Brigi (az est főszervezői) által kapott pizzáinkat is:) Fazi és Bogyó is megjelent tehát minden adott volt egy jó kis tipikus Kádávereszeses rákkenrollhoz. Ádi úgy döntött marad kicsit még hőbölögni, mi meg öten elhúztunk a francba!
Végül marad nekünk karácsony előtt Péjcs. Én nagyon vártam a bulit, éreztem, hogy királyság lesz , és az is lett. Mondjuk mire leértünk megőszültem, egész nap így is kóvályogtam Fehérváron mint egy hülye. Tízkor szó szerint kibasztak a koliból, hogy húzzak már onnan. Elmentem Fehérvárra, mondom benézek Dénes komához a szalonba (Dénes a tetoválóember) lezsírozzuk az új mintát. Mit látok? Ott az egész tattoobanda nagy ünneplés, fényképezés, Körmi odaugrik:” Balázska! Igyál hát egy jégert!” És Báláska ivott egy jégert.
Úgyis jól jött az előzőleg a vonaton elfogyasztott három sör mellé:) Majd adott még egy pohárba jégert, hogy vigyem le Gergőnek a hangszerboltba. Én meg ott mászkáltam egy feles jégerrel az utcán mint valami holtkóros. Ám de Hősünk tette elnyerte jutalmát mert a daliás hangszerboltos csávó nem akarta meginni így kénytelen volt a szakadt vándor rámenni a cuccra. Így volt hát aznapi első berúgásom históriája. Onnan már zombi üzemmód, Pécsre le, színpadra fel, rákkenroll, végül a karácsonyi unicum:) Kicsit elszaladt a ló is, sikerült hőbölgősre innom magam, gondolom megint üvöltve beszéltem, majd elájultam, utólag is bocs srácok:) Szokás szerint. Reggel fejfájás, támolygás, fülzúgás, busz, helyi járat, nem jó a lift, kilencedikre gyalog fel, átkozódás és most itt vagyok A space billentyű folyamatosan beragad, tesóm nem veszi fel a telefont , fogytán van a sör, kivagyok.


És így hát fel a lóra - mondotta a tukó fiú – eredményekben gazdag boldog karácsonyt gyerekek , zabáljátok telibe magatokat, mindenki látogassa meg a nagymutert is!


BalázS
vissza

CadaPlayer

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player

 

Hírlevél